Ekonominyheter

Storslagen mobilbank som ger dig överblick

En av de stora genombrotten inom teknologin är mobiltelefonen. Vi använder den till att utföra allt fler saker och inte minst bankärenden. För inte alls länge sedan var det vanligt att man gick till bankkontoret för att betala sina räkningar. Idag sköter vi de flesta sina bankärenden igenom sin internetbank eller mobilbank. På ett praktiskt sätt kan man utföra alla möjliga bankärenden, som man tidigare inte hade kunnat drömma om, direkt i sin mobiltelefon.

Det är viktigt att ha kontroll över sin ekonomi. Fler och fler tv-program tar upp vikten av att hålla koll på utgifter och inkomster. Men Swedbanks app kan du sortera dina utgifter och inkomster i olika kategorier. Det hjälper dig att för en bättre överblick över vad dina pengar går till varje månad. Kanske har du en massa utgifter som inte ens vet om? Det kan vara bra att få kontroll på alla utgifter för att lättare kunna göra upp en budget över din ekonomi.

Genom Swedbanks app mobilbanken – Swedbank Android & Swedbank iOS – kan man utföra diverse bankärende. Betala räkningar direkt i appen med en smart lösning som låter dig skanna räkningen. Lösningar är en OCR-skanner som gör att du enkelt kan skanna in din räkning och slipper knappa in alla siffror manuellt. Vilket minimerar risken för att något blir fler. En annan smart grej med Swedbanks mobilbank är att man får en bra överblick över alla lån, som man har i banken. Man kan se hur mycket man betalar av och hur mycket som är kvar av lånet. En praktisk mobilbank i from av en app som gör livet lite enklare.