EkonominyheterInvesteringarLåna

Vad är mobil lån?

Mobilllån, är precis som det låter ett lån mat tar via mobilen, eller i dagligt tall ett smslån, ett mobillån är ett mikrolån som man snabbt och bekvämt beställer med en kod via sms.

När din låneansökan är behandlad så förs pengarna över till ditt konto, denna process kan ta så kort tid om 15 minuter. Ditt mobil lån återbetalar du sedan inom 30 dagar vilket gör låneformen perfekt om du det att du får extrapengar i slutet på en månad men av någon anledning behöver kontanta medel redan nu!

Ett mobil lån, har fördelen att du inte behöver sitta vid en dator eller gå in på en bank för att få pengarna, du behöver ju bara skicka ett sms. Snabbt, bekvämt och synerligen modernt.

Mobillån eller lån via mobil om man så vill, är den låneform som satte fart på marknaden för mikrolån. Den ät mobillånen som har lagt grunden för den moderna, snabba SMSlånen och webllånen som vi ser på marknaden. Genom att skicka ett SMS med ansökan om en kredit kan man ta ett lån via sin mobil. Flera företag erbjuder mobillån i sin tjänsteportfölj.

Ett av dem är SMSpengar som bland annat erbjuder mobillån. Hos SMSpengar kan du ansöka om mobillån på 500, 1000, 2000 eller 3000 kr. Ansök om lån enkelt genom att skicka ett SMS till 72220. Pengarna har du på ditt konto inom 10 minuter, även till Swedbank! En faktura skickas till din folkbokföringsaddress och lånet skall återbetalas inom 30 dagar.