Spartips

Jämför lån upp till 600 000 kr hos Aros Finans

När man ska ansöka om lån är det viktigt att man jämför det utbud som finns innan man gör sitt val. Annars riskerar man nämligen att ta ett lån med skyhöga räntor och dåliga villkor. För att underlätta sökandet för dig kan du fylla i en ansökan för konsumentlån genom Aros Finans som skickar vidare det till Axo Finans och därefter kontaktas ett gäng låntagare åt dig. Allt för att du ska kunna uppfylla dina drömmar!

Få flera lånemöjligheter genom en ansökan

Att ansöka om lån ska vara tryggt och smidigt. När du ansöker om ett konsumentlån via Aros Finans och Axo Finans kan du känna dig trygg. De skickar din ansökan helt kostnadsfritt till flera banker, totalt 17, så du slipper ansöka individuellt hos var och en. Du sparar tid och får istället de bästa erbjudanden på marknaden lagt framför dig. Axo Finans garanterar att endast en kreditupplysning registreras på dig och din eventuella medsökande.

Ansökningen är helt kostnadsfri utan några dolda avgifter och du binder inte dig till något. Du slipper oroa dig för att bli lurad med erbjudanden som du vet är för bra för att vara sant. Med Aros Finans behöver du inte oroa dig för något av detta. Kontakta deras kundtjänst (kontaktuppgifter längre ner) om du skulle känna att något inte verkar stå rätt till.

Så ansöker du om ett lån

Genom Aros Finans kan du ansöka om ett lån upp till 600 000 kronor med en löptid på mellan 1 och 15 år. Allt för att du ska kunna finansiera de drömmar du har. Att ansöka om ett lån genom Aros Finans är enkelt och smidigt, men det ställs några krav på dig som konsument. Här listar vi de grundregler som ställs av alla banker, men sedan kan resterande regler variera beroende på vilket lån du väljer.

 • Låntagaren måste vara minst 20 år
 • Låntagaren måste ha en årlig inkomst på minst 230 000
 • Låntagaren måste vara folkbokförd i Sverige
 • Låntagaren får inte ha några betalningsanmärkningar

Om du kan bocka av dessa punkter kan du ansöka om ett lån genom Aros Finans tryggt och kostnadsfritt.

Det säger sig själv att ju bättre ekonomisk hälsa du har i nuläget desto enklare blir det för dig att få fler låneerbjudanden. En bra ekonomisk hälsa inkluderar att du och din eventuella medsökande har en stabil inkomst och har haft detta under en längre period. Inga betalningsanmärkningar accepteras och heller inga skulder hos Kronofogden.

Få svar samma dag

För att ansöka om lånet fyller du i en ansökan på Aros Finans hemsida och skickar in formuläret till dem. Aros Finans/Axo Finans tar kontakt med dig så snabbt de kan. Om du skickar in din ansökning innan kl 16.00 får du normalt svar redan samma dag. Låneansökan verifieras med BankID och du ska fylla i nödvändiga uppgifter som det önskade lånebeloppet, löptiden samt ditt personnummer.

Om din låneansökan blir beviljad kommer du få ett eller flera erbjudanden på lån från deras samarbetspartner. Erbjudandet är öppet i 30 dagar och det är inte bindande. Väljer du att acceptera erbjudandet blir dina pengar utbetalda inom 1–3 dagar beroende på bank.

Ränta

Räntan är individuell och ligger på mellan 2,95% och 24%. Enligt statistik erbjuder Aros Finans därför 67% bättre räntor än medelvärdet. Räknexempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Varför du ska välja Aros Finans

Aros Finans är en säker tjänst som du kan känna dig trygg med när du använder dig av dem för att ansöka om ett lån. Alla dina uppgifter sänds krypterade till deras samarbetspartners och systemet uppdateras regelbundet för att säkerställa att dina personuppgifter är säkra och skyddade.

Du förpliktar dig inte till något och din låneansökan är 100% gratis. Det finns inga dolda avgifter och om du bestämmer dig för att acceptera ett låneerbjudande behöver du endast skriva under och skicka tillbaka till den valda långivaren.

Med Aros Finans och andra låneförmedlare får du också möjlighet för att hitta ett lån med en låg ränta. Detta tack vare att bankerna och långivarna “tävlar” om dig när du ansöker via en jämförelsetjänst som Aros Finans. De vill erbjuda dig ett lån med en låg ränta eller lägre ränta än deras konkurrenter.

Fördelar

 • En klar fördel är att du får upp till 17 olika låneerbjudanden
 • Du kan låna upp till 600 000 kr i 15 år
 • Aros Finans samarbetar med Axo Finans
 • Endast en kreditupplysning genomförs

Nackdelar

 • En UC-kontroll genomförs
 • Kundtjänst inte öppet under helger
 • Ingen kundtjänst över telefon
 • Inga betalningsanmärkningar tillåts

Kundtjänst

Aros Finans är alltid redo att hjälpa sina kunder oavsett om det berör ansökan eller något tekniskt på hemsidan. De svarar på sina kunders frågor inom 24 timmar via [email protected] och öppettiderna är vardagar mellan 9-16.00. Vi hittar tyvärr inget telefonnummer på deras hemsida vilket som såklart är lite tråkigt.

Aros Finans är för dig som vill jämföra olika långivare och banker innan du gör ditt val. Genom att använda dig av deras tjänst får du en variation av olika låneerbjudanden utan att belasta ditt UC register. Detta är möjligt eftersom Aros Finans endast genomför en kreditkoll via UC trots att de jämför många olika banker och långivare.

Med Aros Finans säkrar du dig om att du får en bra ränta på ditt lån. Tjänsten är kostnadsfri, smidig och enkel att hantera. Du slipper oroa dig för dolda avgifter och binder dig heller inte när du skickat iväg en ansökan.

Aros Finans erbjuder endast lån på dina villkor. Vi anser att Aros Finans är en perfekt jämförelsetjänst för den som inte själv vill undersöka varje specifik långivare och banks erbjudanden men istället vill spara tid och spendera den på annat som är viktigt här i livet. Det enda som är lite tråkigt med tjänsten är att den inte går att låneansökningar inte registreras under helgen samt att inga betalningsanmärkningar accepteras.