LånaSpartips

Bynk för smidiga lån med ett flertal förmåner

Är man trött på att behöva ta långa turer till banken varje gång man är ute efter ett lån eller liknande tjänster? Då kommer Bynk väl tillhands med en applikation som ser till så att man kan sköta allt bank-relaterat i mobilen. Låna ett lite mindre belopp såsom 10 000 kr eller hela vägen upp till 300 000 kr med en återbetalningstid på mellan tre och tolv år. Välj själv vad dessa pengar ska användas till eller dra nytta av dem för att lösa tidigare lån som ligger och tickar. Hos Bynk blir allting snabbt och lätt utan några turer till banken.

Krav för lån hos Bynk

Det är naturligtvis underförstått att inte alla kan få ta ett lån och att det finns vissa krav att leva upp till för att vara berättigad till ett lån, men hur ser villkoren ut hos just Bynk? Deras villkor konstaterar att man måste vara minst 20 år gammal och högst 70 gammal för att ha möjlighet att ta ett lån. Skälet till åldersgränsen är det faktum att de flesta inte har en stabil ekonomi när de nyligen har fyllt 18, så Bynk väljer därför att ta det säkra före det osäkra. När det gäller anställning måste man antingen vara fast anställd, en egenföretagare, förtidspensionerad eller en pensionär. För att klara av att betala tillbaka lånet är det därtill viktigt att man tjänar minst 10 000 kr i månaden, och denne inkomst ska vara deklarerad i Sverige.

Sist men inte minst får man inte lov att ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden då detta visar på att man tidigare har varit slarvig med sin ekonomi, en risk som de flesta bankerna inte gärna hade velat ta när de granskar en potentiell låntagare. Om man fortfarande har en skuld hos Kronofogden är det bättre att satsa på att betala av denne innan man tittar närmare på nya lån.

Att ansöka om lån hos Bynk

Om man uppfyller kraven ovan så är det lyckligtvis nog mycket enkelt att ansöka om ett lån hos Bynk. Allt som krävs är att man fyller i en låneansökan på deras hemsida eller genom deras applikation. Här anger man beloppet som man önskar att låna, hur lång man hade velat att återbetalningstiden skulle vara, vad ens sysselsättning och boendeform för närvarande är samt ytterligare uppgifter kring sig själv. Det är sedan via Mobilt BankID som man identifierar sig själv och skriver under.

Inom kort kommer en kreditupplysning att tas för att Bynk ska kunna få reda på mer om ens ekonomiska situation och se om man är en passande kandidat för att få lov att ta ett lån. Hos Bynk är det sannerligen förmånligt att ta ett lån tack vare deras fyra betalfria månader varje år som man har möjlighet att använda sig av, chansen att ändra månadskostnaderna när man själv känner för det samt att både utöka lånet och att betala in extra närhelst man vill. För ett smart och smidigt lån utan långa turer till banken kan det därför vara väl värt att vända sig till Bynk.