Ekonominyheter

Vill du tjäna lite extra pengar? Börja med sportbetting!

Drömmer du om att få pengarna att räcka till annat än bara hyra och mat? Vilken tur att du är här då. I denna artikel kommer vi att gå igenom hur du tjänar lite extra stålar med hjälp av sportbetting. Då får du samtidigt lite underhållning på köpet!

Vad innebär sportbetting?

För dig som inte riktigt vet vad sportbetting innebär kan vi börja med att berätta att det helt enkelt innebär oddsspel på sport. Det vill säga att man spelar på oddsen av till exempel en fotbollsmatch. Då kan man kolla på fotboll på tv i dag samtidigt som man spelar på oddsen och förhoppningsvis tjäna pengar, alternativt livestreama matchen direkt från bettingsidan man spelar på. Vi föreslår sistnämnde, eftersom man då enklare kan hålla koll på oddsen i realtid.

Så kommer du igång

Att komma igång med sportbetting är inte alls särskilt svårt. Du surfar helt enkelt till en bettingsida på din dator eller mobil. Det finns gott om svenska bettingsidor att tillgå, och de bästa för mobila enheter vågar vi säga att du hittar på oddsappar.se. När du hittat en bettingsida som du gillar surfar du in där och gör en insättning på ditt spelkonto. När insättningen är gjord kommer du kunna livestreama olika sportmatcher och turneringar. Då kan du samtidigt se oddsen i realtid och spela på dessa.

Lär dig om de olika spelalternativen
För att kunna tjäna pengar på ditt spelande måste du givetvis veta hur man gör! Det första vi rekommenderar att du lär dig om är de olika spelalternativen. Det vill säga hur man kan spela på oddsen. Speltyperna varierar från sport till sport, men i konventionella sporter som hockey, fotboll och basket spelar man typiskt på matchvinnaren, alltså det vinnande laget. Men man kan också spela på vilket lag man tror vinner hela turneringen, vilken spelare som gör flest mål och så vidare.

Finslipa dina kunskaper om sporten, spelarna och lagen

Vid det här laget har du förhoppningsvis förstått ungefärligt hur man spelar oddsspel på sport. För att du ska börja tjäna stålar måste du dock vara duktig till det du gör också. Det räcker inte med att satsa på det lag du hejar på eller den spelare som ser mest atletisk ut. Du måste förstå sporten, lagen och dess spelare. Genom att föra protokoll över matcher och turneringar kommer du bättre kunna förutsäga rätt resultat. Ju bättre du blir till detta, desto mer sannolikt är det för att du tjänar pengar på ditt oddsspelande!

 

Oddsspel handlar om att gå mot strömmen

Nu har vi förmodligen fått oddsspel till att låta något mindre komplext än vad det är. Faktum är att det inte bara handlar om att spela på det lag man tror har högst chans för att vinna. I större turneringar handlar det mycket om att inte gå mot strömmen – för då är oddsen bättre. När oddsen är bättre är också summan som finns att kamma hem större. Vill du tjäna de stora summorna är det således bättre att gå mot strömmen i oddsspel.