EkonominyheterLåna

Lån för fordon eller drömboendet hos Danske Bank

Danske Bank kan förse en med en lång rad tjänster som är knutna till ekonomi vare sig det är tal om att betala räkningar, hantera autogiro, e-fakturor eller att få en full översikt över sina kort samt konton. Därtill kan man genom Danske Bank överföra pengar mellan konton både inom och utanför Sverige, omvandla valutor och ta lån. Om man exempelvis är på jakt efter ett bolån kan man alltid vara säker på att Danske Bank har låga räntor jämfört med en stor mängd långivare på nätet. Villkoren är dessutom rättvisa och tillåter för schyssta lån när man behöver dem som mest.

Danske Banks bolån

När det väl är dags att flytta in i en ny villa, fritidshus eller bostadsrätt kan processen vara ganska spännande. Kanske känner man att det är hög tid att uppgradera sitt boende eller så flyttar man helt enkelt ut i sin första lägenhet. Vad fallet än må vara kommer de flesta att vara i behov av ett bolån när de köper sin nya bostad, och det här kan Danske Bank stå till tjänst med. Återbetalningstiden för ett bolån hos Danske Bank ligger på mellan tre månader och 10 år där det är upp till en själv att bestämma hur lång tid man vill ha på sig. 15 % av bostadens värde måste man kunna betala själv i kontantinsats, vilket med andra ord betyder att man kan låna upp till 85 % av bostadens värde hos Danske Bank. Bolån som har en belåningsgrad på över 50 % måste även amorteras med minst 1 % till per år.

Hur kan man då vara säker på hur mycket man får låna? Jo, Danske Bank tillåter en att räkna på sitt bolån helt gratis för att ta reda på ungefär hur mycket man kan låna baserat på sin aktuella ekonomiska situation. Man fyller då i boendets pris, typ av boende, kontantinsats, ränta, avgift m.m. för att se vad som är möjligt för en vid denna tidpunkt.

Övriga lån

Tjänsterna hos Danske Bank slutar dock inte vid bolån, utan denne bank kan även bjuda på billån, båtlån och fritidslån. Med ett fritidslån kan man äntligen köpa den där husbilen, husvagnen eller motorcykeln som man har drömt om, och med ett båt- eller billån kan även dessa fordon bli ens egna.

Ansök om lån hos Danske Bank och få besked kring huruvida det har beviljats eller nekats inom så lite som ett dygn. Man kan välja en avbetalningstid på mellan ett och tio år, men om man vill betala tillbaka pengarna tidigare så kan man göra detta utan extra kostnad. Lånet är sannerligen flexibelt då det är helt upp till en själv vilket belopp man vill låna och hur lång återbetalningstiden ska vara. Återbetalningsplanen som läggs upp vid ansökan om lånet är skräddarsytt efter ens ekonomiska livssituation, och man kan därför vara säker på att få ett lån som passar en likt handen i handsken.