Låna

Få hjälp på lånemarknaden med Arcadia Finans

Arcadia Finans är en jämförelsetjänst som kan hjälpa dig på den svenska lånemarknaden. De gör jämförelsen av olika lån åt dig så att du endast behöver bestämma hur mycket du vill låna och över hur lång period. Därefter kan du välja ett av de erbjudanden som du anser passar dig bäst!

Vilka är Arcadia Finans?

Arcadia Finans beskriver sig själva som “din partner i jakten på ett bättre lån”. Genom deras jämförelsetjänst blir det lättare för dig att hitta lån som passar dina behov. De är alltså inte en långivare, men istället ger de sina kunder möjligheten för att enkelt jämföra lån från olika banker och ge dig användbara ekonomitips.

Allt du behöver göra för att hitta det bästa lånet är att fylla i ett låneformulär på deras hemsida. Deras jämförelsetjänst är 100% gratis och du binder dig inte till något. Oroa dig inte – Arcadia Finans har inga dolda avgifter. Därför kan du säkert använda deras tjänst när du vill hitta det bästa lånet och motta pengar omedelbart.

Så hittar du det bästa lånet genom Arcadia Finans jämförelsetjänst

Med Arcadia Finans jämförelsetjänst kan du snabbt och smidigt hitta ett lån som passar just dig och dina ekonomiska behov. Istället för att du förtvivlat ska söka runt på nätet kan du istället räkna med att Arcadia Finans gör jobbet åt dig.

Det första du ska göra är att fylla i din låneansökan. Har utfyller du ett lånebelopp och återbetalningstid, samt fyller i dina grunduppgifter. Lånet du ansöker om kan ligga på mellan 5 000 och 600 000, allt beroende på hur mycket pengar du är i behov av. Har du en eventuell medsökande ska även dennes information utfyllas. Arcadia Finans samarbetar med låneförmedlaren Freedom Finance för att hitta det bästa lånet för dig från 20 banker och långivare. Observera att det endast genomförs en kreditupplysning hos UC trots att din ansökan skickas till flera långivare. Bra va?

När ansökan är utfyllt och insänd får du flera låneerbjudanden vanligtvis inom 24 timmar (under vardagar). Då kan du i lugn och ro jämföra de olika låneerbjudanden och välja det som passar dig bäst. Beroende på bank så kan du se pengarna på ditt konto redan samma dag som du väljer lån.

Svårare än så är det inte att hitta det perfekta lånet med Arcadia Finans.

Vem kan ansöka om ett lån hos Arcadia Finans?

Om du är intresserad av att använda Arcadia Finans tjänster finns det vissa villkor du måste uppfylla innan du kan ansöka. Sedan varierar kraven då det är långivarna och bankerna som sätter regler, inte Arcadia Finans själva.

  • Du ska ha fyllt minst 18 år
  • Din årliga bruttoinkomst måste ligga på minst 100 000 kr
  • Du får inte har några obetalda skulder hos Kronofogden

Låna pengar snabbt med Arcadia Finans

Processen för att jämföra lån och välja bland olika erbjudanden går väldigt snabbt och är oerhört smidigt. Det tar bara några minuter att fylla i formuläret online. Därefter får du inom bara 24 timmar olika erbjudanden av Arcadia Finans som de menar uppfyller dina krav. Du får möjligheten för att välja mellan en variation av olika bankers lånerbjudanden utan att själv behöva jämföra olika lån. På så sätt kan du välja det erbjudande som passar dig bäst och som kommer tillfredsställa dina ekonomiska behov.

Även om det är Arcadia Finans som ser till att underlätta sökandet och erbjuda olika lånealternativ till dig så är det i slutändan du som gör valet.

Känn dig trygg med Arcadia Finans jämförelsetjänst

Trots att det naturligtvis kommer nackdelar med att ta ett lån kan du känna dig trygg när du använder dig av Arcadia Finans jämförelsetjänst. Arcadia prioriterar din säkerhet först och behandlar och hanterar därför sina kunders information säkert via en SSL-anslutning.

En annan anledning till att välja Arcadia är att det är helt kostnadsfritt och du slipper oroa dig för bindningstid eller andra skyldigheter. Du kan när som helst sluta använda dig av Arcadia och du är inte heller skyldig att välja något av de erbjudanden som Arcadia visar dig.

Det är med andra ord helt riskfritt att använda dig av Arcadia Finans. I slutändan ger dem dig trots allt bara erbjudanden och du behöver inte binda dig till ett specifikt lån.

Se över din ekonomi innan du lånar

Innan du ansöker om ett lån via Arcadia Finans rekommenderas det att du ser över hur din ekonomi mår. Trots att Arcadia erbjuder en säker plattform där du kan känna dig trygg med att du endast får de bästa erbjudanden innebär lån risker och du måste därför noggrant se över din ekonomi innan du ansöker.

För det första är det en bra idé att börja med att sätta en budget. Genom att göra detta får du en översikt över dina fasta utgifter och inkomster och kan få en tydlig överblick över din dagliga ekonomi. Då kan du lättare svara på frågan om du verkligen behöver ett lån eller inte. Du kommer veta vad ditt månatliga belopp ligger på och därför enklare även välja ett specifikt lånebelopp och löptid hos Arcadia.

Att ta ett lån kräver noggrant tänkande och övervägande. Du får hjälp en bit på vägen av Arcadia men det är bara du som kan avgöra din ekonomis framtid.

 

Uppfyll dina drömmar med hjälp av Arcadia

När du använder Arcadia Finans lånformulär har du möjlighet för att ansöka om ett lån mellan 5 000 och 600 000 kr samt fritt välja en löptid mellan 1 och 15 år.

Det finns alltså stora möjligheter för att uppfylla de drömmar du har, utan att kompromissa med kostnader och kvaliteten. Genom att använda Arcadias jämförelsetjänst får du en uppskattning av hur stort belopp du behöver och kan låna samt hur lång tid du ska betala tillbaka det. Allt i förhållande till din situation.

Du får möjligheten för att uppfylla dina drömmar med Arcadia. Oavsett om du och din partner drömmer om att äntligen gifta er eller om du ska finanseria dina husdrömmar. Inga drömmar är för små och med Arcadia Finans säkrar du dig om att du får det bästa lånet till det bästa priset.