Ekonominyheter

Sparbanken Mobilapp Privat

Idag går vi sällan in på ett bankkontor för att utföra våra bankärende. Mycket sköts digitalt och till en början använde man mest internetbanken via sin dator för att göra bankärende såsom att betala räkningar eller se över sitt saldo. Idag används mobilbanken i allt högre grad. En praktisk app som låter dig sköta dina bankärende med några knapptryck direkt i din mobiltelefon när du själv vill och kan. 

Sparbankens mobilapp har ett tydligt gränssnitt som gör det lätt att hantera appen, när man ska utföra sina bankärende. Teckensnittet är enkelt och lätt att läsa. Appen erbjuden en hel drös av olika funktioner som exempelvis att du kan söka lån direkt i appen. En smart funktion som låter dig göra beräkningar och sedan ansöka direkt om ett lån. Du kan även ställa in appen så du får notiser om rörelser på dina konton.

En mobilbank är ett smart sätt att hålla koll på ekonomin. Du får en bra översikt över dina lån, ditt sparande och dina konton med alla utgifter och inkomster, som du har genom en hel månad, samlat på ett ställe. Skapa kontroll över din ekonomi och håll koll på dina utgifter. Kanske sparar du ihop till en semester? Då kan en mobilbank vara ett perfekt redskap som gör att du kan hålla koll på att du inte har en massa onödiga utgifter. Sortera din poster på dina konton och skapa en överblick över vad dina pengar går till. Sparbankens mobilbank ger dig kontroll över din ekonomi på ett smidigt och lätthanterligt sätt.

Sparbanken Mobilapp Privat