Ekonominyheter

Nordea Mobile App

Fler och fler banker lanserar appar. Ofta kallade mobilbank. Dessa appar låter dig sköta bankärende via din mobiltelefon. Men de olika apparna har olika funktioner och inte alla lever upp till den höga standard som många av oss kräver. En mobilbank i form av en app ligger i din mobiltelefon och låter dig sköta dina bankärenden när som helst och var som helst, där du har din mobiltelefon med dig.

Genom en smidig app kan du snabbt logga in och få en bra översikt över dina konton. Göra överföringar, betala räkningar och mycket annat. Du loggar enkelt in i mobilbanken genom att använda ditt BankID. En säkerhetslösning som de flesta banker använder sig av idag, när säkerheten på internet har blivit allt viktigare för oss.

Sortera dina olika poster på dina konton och skapa överblick över både inkomster och utgifter. Många av oss har inte hel koll på var våra pengar går. Med Nordeas nya mobilbank kan du få en bra överblick över vilka utgifter du har under en hel månad. Det gör det lättare för dig att spara pengar och lägga pengarna på det du verkligen vill. Ett modernt och tydligt gränssnitt gör det enkelt att navigera runt i appen. Och det är enkelt att lära sig de olika funktionerna som appen erbjuder. Du loggar enkelt in i Nordeas mobilbank och om din telefon har fingeravtrycksläsare så kan denna kopplas till appen och låter dig snabbt logga in tryggt och säkert.

Nordea Mobile App – Android & iOS