LånaSpartips

ICA Banken för ICA Bankkort och ett flertal lån

Är du på jakt efter ett nytt bankkort, ett sätt att överföra pengar snabbt och flexibelt, att spara pengar, dra nytta av fonder, teckna försäkringar eller ta lån? Allt detta kan bli möjligt genom att välja ICA Banken. Deras ICA Bankkort samt lån på upp till en halv miljon utan försäkring är någonting som man sannerligen inte vill missa, och med deras många gynnsamma villkor kan man se till så att allting blir rätt redan från början – ICA Banken finns där för en vid varje steg på vägen.

Att satsa på ett ICA Bankkort

För enkla betalningar var man än befinner sig kommer ICA Bankkort att göra processen så smidig som det bara går. Man kan både handla och ta ut pengar med detta kort över hela världen utan begränsningar. När man mottar sitt bankkort så kommer det att vara öppet för hela Europa, men om man vill utöka detta till hela världen är det fullt möjligt. Man behöver heller inte oroa sig för uttagsavgifter, då det inte finns några utgifter när man tar ut kontanter i automat utanför Sverige. Om man även skulle få för sig att betala i alla fall 75 % av kostanden för en utlandsresa genom bankkortet får man en reseförsäkring utan extra kostnad.

För de som är ICA-studenter kan man räkna med en dubbel bonus när man handlar på ICA, men även om man inte är student kan man fortfarande få denne bonus så länge man betalar med sitt ICA-bankkort när man är i processen av att försäkra sig, låna eller spara hos ICA Banken. Ytterligare tjänster som man kan använda sig av inne i ICA-butikerna är att sätta in och ta ut pengar omedelbart. Om man tar ut pengar så finns det en gräns på 3 000 kr varje gång, och om man sätter in pengar kommer de att dyka upp på kontot omedelbart. Sist men inte minst är det möjligt att blippa sitt ICA Bankkort när man vill betala med det inne på ICA. Man slipper då processen av att ange sin kod, och det blir istället enklare än någonsin.

Att ta ett blancolån, bolån, billån eller båtlån

ICA Banken erbjuder en lång rad olika lån till sina kunder, och ett av dessa är det generösa blancolånet. Detta belopp kan användas på vad man än vill oavsett om det är tal kring att köpa en ny dator, åka på en drömsemester, renovera hemmet eller att samla ett flertal smålån. Blancolånet som man tar hos ICA Banken kan ligga på allt mellan 20 000 kr och 500 000 kr med en återbetalningstid som man själv bestämmer på mellan tre och åtta år.

Oavsett om man är intresserad av att ta ett blancolån, bolån, billån eller båtlån kan det vara bra att ta hänsyn till det faktumet att chansen för att få lånet beviljat ökar om man har en medsökande. Med två personer som ansöker om ett lån tillsammans läggs två separata inkomster ihop, och det är då mindre av en risk för ICA Banken att låna ut pengar till en. Lycka till!