LånaSpartips

Marginalen Bank – lån och kreditkort

Med hjälp av Marginalen Banks tjänster blir det inte bara möjligt att spara pengar och teckna diverse försäkringar, utan man kan dessutom välja mellan ett flertal kreditkort eller ta ett passande lån för ens individuella situationer. De flesta av oss kommer någon gång i livet att vara i behov av ett lån, vare sig det är tal om ett bolån för att finansiera ens nya bostadsrätt eller ett privatlån för exempelvis plötsliga utgifter. Det intressanta med Marginalen Bank är att de även bjuder på ett så kallat omstartslån – ett sätt att låna pengar för de som har betalningsanmärkningar.

Kreditkort hos Marginalen Bank

För att få ett så passande kreditkort som möjligt erbjuder Marginalen Bank tre olika varianter där den första är ett standard Marginalen Bankkort för ens dagliga inköp. Genom att använda sig av internetbanken är det då inga problem att göra överföringar, betala räkningar eller att enbart kontrollera hur mycket man har på sitt saldo. Om man är på jakt efter ett kort som kommer att förbättra ens köp så kanske man istället vill titta närmare på Marginalen Gold. Med detta kreditkort kan man förvänta sig valfri kredit på upp till hela 100 000 kr med nio försäkringar som ingår. Med hjälp av internetbanken kan man dessutom njuta av en komplett självservice tillsammans med en lång rad ytterligare förmåner.

Det sista kortet som är väl värt att kika på är det så kallade Marginalen Traveller som blir särskilt förmånligt om man älskar att resa. Detta kort tillåter för betalningar utan kontanter på upp till 200 kr. Under det första året kan man dessutom njuta av att inte behöva betala ens en krona i årsavgifter. Man får också poäng på alla köp som man genomför, möjligheten att delbetala för köp över 5 000 kr samt att få en stor mängd reseförsäkringar.

Omstartslån, privatlån och bolån

Att låna pengar hos Marginalen Bank är en smidig och säker process där man får chansen att välja mellan tre olika lån beroende på behov. Med deras bolån kan man låna belopp på mellan 150 000 kr och 10 000 000 kr för de som är på jakt efter en ny bostad i form av en villa, bostadsrätt eller fritidshus. En ganska unik aspekt av Marginalen Bank är det faktum att det går att få ett lån trots betalningsanmärkningar beroende på var betalningsanmärkningen kommer ifrån och hur stort belopp det gäller.

Det andra populära lånet hos Marginalen Bank är privatlånet – en typ av lån på upp till 350 000 kr utan säkerhet. Använd dessa pengar för att exempelvis köpa en ny elektronisk enhet, för att samla mindre lån, för att reparera en vitvara i hemmet som har gått sönder eller någonting helt annat. Det är upp till en själv vad de lånade pengarna ska gå till. Sist men inte minst bjuder Marginalen Bank även på omstartslånet. Här används ens bostad som säkerhet för att ta ett lån som är utformat för de som har betalningsanmärkningar eller vill lösa skulder hos Kronofogden. Ett perfekt val för de som vill ha en andra chans!