EkonominyheterInvesteringarLånaSpartips

Nordea – den trygga storbanken

Att satsa på Nordea är en satsning på en av storbankerna som alltid kan garantera trygghet oavsett vilka tjänster som man är ute efter. Nordea kan bland annat erbjuda en mängd kreditkort och bankkort, diverse lån, sparande och investeringar samt tjänster kring pension och försäkringar. Om man har några frågor, funderingar eller är på jakt efter rådgivning kan Nordea även här stå till tjänst för att se till så att man alltid hittar rätt. Med en lång erfarenhet inom området kan man alltid försäkra sig om att man är i trygga händer när man väljer just Nordea.

Olika lån hos Nordea

Vad man än behöver låna pengar till är det nästan en garanti att Nordea har en passande låntyp. För de som ska flytta in i en ny bostadsrätt, villa eller fritidshus kan man exempelvis vända sig till Nordeas bolån. Via deras bolånekalkyl kan man omedelbart ta reda på ungefär hur mycket man får låna genom att ange vissa uppgifter kring sig själv. Baserat på ens ekonomiska sits kommer man därefter att få reda på ungefär hur mycket man kan låna. Tänk på att det även är av yttersta vikt att ansöka om ett lånelöfte innan man börjar lägga bud på bostäder så att man verkligen är väl medveten om hur mycket man får låna. I många fall får man inte ens ta del av budgivningar om man inte än har fått ett lånelöfte beviljat.

Ett ytterligare lån som Nordea bjuder på är privatlånet. Detta kan ligga mellan 10 000 kr och 350 000 kr samt ha en återbetalningstid på högst 12 år. Till skillnad från bolånet behöver man inte använda ett privatlån för att köpa en bostad, utan detta belopp kan användas till vad man än själv behöver. Kanske är man ute efter att köpa en ny bil, renovera delar av sitt hem eller så vill man ta ett större privatlån för att täcka en mängd mindre lån från tidigare. Oavsett vad så finns Nordea där för en för att bevilja lånet så länge ens ekonomi klarar av det.

Bank-, betal- och kreditkort hos Nordea

Ett nytt bankkort är mycket händigt att ha om man inte vill känna sig låst vid kontanter. Hos just Nordea är det två olika typer av bankkort som man kan välja mellan, och det allra vanligaste är det så kallade Nordea Debit – standardkortet som täcker de vardagliga behoven. Det andra kortet Nordea Electron riktar sig till ungdomar som är 16 år eller yngre.

Hur står det då till med betalkorten och kreditkorten? Jo, här har Nordea tre olika kort att välja mellan. Det första är Nordea Credit som man kan använda för att kontrollera sina inköp och att delbetala fakturor i den takten som är passande för en. Det andra är Nordea Gold som kommer med diverse erbjudanden och försäkringar samt möjligheten att ansöka om kredit på upp till 100 000 kr. Sist men inte minst finns Nordea Premium med tillgång till flygplatslounger, erbjudanden och försäkringar som man inte kommer att vilja missa!