Ekonominyheter

ICA Bankens App

En bank är sällan bara just en bank. Idag erbjuder fler och fler banker en bredare service än bara de traditionella tjänsterna som vi är vanan vid att få på banken. Många banker väljer att specialisera sig på olika områden. Det kan till exempel vara inom fastighetsbranschen, inom aktier och fonder eller kanske inom försäkringsbranschen. Det kan vara en god idé att välja en bank där man kan samla flera tjänster på ett och samma ställe. Inte bara för att det ger en bättre översikt det kan också finns en ekonomisk vinning i det.

En mobilbank som erbjuder otroligt många tjänster är ICA Bankens app. Den kallas mobilbanken och den låter dig utföra en hel uppsjö av olika bankärenden direkt i din telefon. Så som att betala räkningar kan du enkelt göra genom att använda en skanner som är inbyggd i appen. Den kan skanna in din pappersräkning på några få sekunder. Med några få klick har du betalat räkningen direkt i appen.

Utöver de vanliga funktionerna som vi är vana vid att hitta i en mobilbank erbjuder ICA Bankens app även möjligheten att köpa och sälja fonder. Mobilbanken ger dig en bra översikt över de fonder du har och deras värde. Du kan med några enkla steg köpa och sälja fonder. En smidigt och praktisk funktion. Med ICA Bankens mobilbank kan du få styr på din ekonomi, betala dina räkningar, se över dina fonder, ansöka om lån och mycket mer. En praktiskt app som gör under både för dig och för din ekonomi.

ICA Banken App – Android & iOS